0766 225523 — hello@pehjaproduction.se

OM OSS

Varje dag är unik och varje design har sin egen historia.

 

Låt oss  hjälpa dig med din!

Pehja Production startade sin verksamhet 2009. Vi gör allt inom reklam och marknadsföring. Det kan vara för webben eller i print. Vi vet att en bra hemsida stärker ditt varumärke lika väl som en dålig kan få din verksamhet att verka oseriös.  Vi tycker det är roligt att jobba och garanterar att vi alltid gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd med din produkt.

Har du precis startat din verksamhet och saknar en grafisk profil? Låt oss hjälpa dig att ta fram hela portföljen. Vi tar fram logotyp, visitkort, hemsida och broschyr. I din hemsida ingår e-postadresser till din domän (www.mindomän.se, info@mindomän.se, lisa.eriksson@mindomän.se)

Pröva oss du också, det kan löna sig!  Här kan du läsa om vår integritetspolicy

Vår affärsidé
”Att alltid överträffa våra kunders förväntan på design, kvalitet, upplevelse och känsla”

Pehja Production – När det spelar roll!

The Team

Peter

Peter Hjalmarsson

CEO och founder. Startade företaget 2009. Brinner för webbdesign och älskar fotografering. Orädd och nyfiken på ny teknik hela tiden.

epost: hello@pehjaproduction.se

Tel: 036 12 77 19

 

NIna-press-61

Nina Åkerblom Nielsen

Vår språkexpert som noggrant läser igenom allting innan vi går live. Översätter också till fler språk om det finns behov för det.

Oliwer

Oliwer Hjalmarsson

En riktig grafiker som har blick för detaljer. Oliwer är en gamer och tillbringar fritiden mycket med sitt nätverk. Kanske också där han får sin inspiration till skapandet.

Pehja Production startade sin verksamhet 2009. Vi gör allt inom reklam och marknadsföring. Det kan vara för webben eller i print. Vi vet att en bra hemsida stärker ditt varumärke lika väl som en dålig kan få din verksamhet att verka oseriös. Vi tycker det är roligt att jobba och garanterar att vi alltid gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd med din produkt.

© 2019 Pehja Production AB

Pehja Production AB  |  Skrikebo 1, 555 94 Jönköping  |  036 12 77 19  |  hello@pehjaproduction.se