0766 225523 — hello@pehjaproduction.se

Sibelius Ultimate

Lär dig Sibelius på 2 dagar

Skapa ett nytt dokument

 

Sibelius Ultimate är packad med smarta sätt att skapa musik med. Välj från färdiga templets eller skapa dina egna mallar. Aldrig tidigare har det varit så enkelt att skapa musik.

sibelius.gif

Utbilda dig nu!

Intresseformulär

Anmäl ditt intresse för utbildning här. Vi hör av oss innom kort.

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Grundkurs

Målgrupp: Kursen vänder sig till dig som är musiker eller musiklärare och som vill
fördjupa dig i musikverktyget. Med Sibelius blir notskrivning och komponerandet en fröjd. Inga mer dåligt handskrivna noter eller tråkiga kopior. Lär dig göra snygga original.

För att kunna delta i kursen behöver du grundkunskaper i Pc eller Mac. Du bör kunna uttryck som escape, shift, ctrl och enter. Du bör kunna starta och stänga av en dator och veta var du har dina mappar. Vidare bör du ha goda kunskaper i notläsning.

Grundkurs

Dag 1 ägnar vi den första timmen med att bekanta oss med Sibelius Ultimate. Vi går successivt igenom menyer och fönster och lär oss hur vi skapar vårt första manuskript. Vi lär oss infoga noter, lägga in text och ackord och hur man jobbar med olika lager i en fyrstämmig körsats.

Dag 2 lär vi oss att jobba med grafik, hur vi skapar våra egna mallar. Vi lär oss hur vi lätt transponerar för olika instrument och röstlägen. Vi lär oss hur vi importerar exporterar ljud i Sibelius. Eftermiddagen jobbar vi med egna projekt och utnyttjar tiden med att använda oss av det som vi har lärt oss under utbildningen.

Lokal: Utbildningen sker i Officehuset på Herkulesvägen i Jönköping. Görs en gruppbeställning kan
utbildningen ske i egna lokaler.

Startdatum: Enligt överenskommelse

Kurslängd: Dag 1 09:00 –  16:00, Dag 2 09.00 – 16.00

Antal deltagare: 4-8

Kursledare:
Peter Hjalmarsson

Utrustning
Egen bärbar dator (Mac eller WinPc) Sibelius 8 (har ni inte så installerar vi 30 dagars provversion)

Kostnad:
Kursavgift: 2900kr ink moms / person

Anmälan:
Fyll i  intresseformuläret till vänster.

Fortsättningskurs

Smarta lösningar

Här hittar du smarta sätt som gör det lite enklare för dig att skapa nya dokument. Har du fastnat finns det kanske något här som hjälper dig.

Dolda avgifter

Av pehja | feb 22, 2018 | Kommentarer inaktiverade för Dolda avgifter

Är du en av dom som får erbjudande om att slippa uppstartsavgiften? Det finns inga sådana. Du kan bygga en webbsida själv gratis. Men hur bra blir det? Vi bjuder inte på några påhittade avgifter, men hjälper dig gärna att synas. Boka en proffsig sida i dag.

Läs mer

Pickup bar

Av pehja | feb 7, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Pickup bar

Visst är det retligt när man skapat ett nytt dokument men glömt att det ska finnas en upptakt. Det finns lösningar i Sibelius för det. Klicka in dig på file och sedan plugins och install plugins. Se bilden.   Markera raden och klicka sedan på installera. När det är klart kan du behöva starta om…

Läs mer

Uppdatering för Sibelius tillgänglig

Av pehja | jan 25, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Uppdatering för Sibelius tillgänglig

Nu finns den senaste versionen för hämtning.  Uppdateringen innehåller viktiga buggfixar. Du hämtar enkelt hem den från din applikation manager.

Läs mer

Importera från Finale

Av pehja | jan 19, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Importera från Finale

Jobbar du kanske med någon som ännu inte förstått sig på fördelarna med Sibelius så kan du enkelt importera en fil från Finale till Sibelius. Be att dom exporterar filen som en .xml fil. sedan importerar du den i Sibelius. Sibelius läser .xml-filen och skapar ett nytt dokument i Sibelius. Detta fungerar även tvärt om.…

Läs mer

Sibelius och mp3

Av pehja | jan 19, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Sibelius och mp3

I tidigare versioner av Sibelius har man kunnat exportera i .WAV och .AIf -ljudfiler. Men i den senate utgåvan så kan man nu exportera direkt till mp3. Detta är en efterlängtad uppdatering och något som jag efterfrågat länge. Du exporterar dessutom offline vilket innebär att ett stycke som tar 5 min exporteras på under 5…

Läs mer

Prenumerera

Av pehja | jan 19, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Prenumerera

Du vet väl om att du nu kan prenumerera på Sibelius 8. För ca 220kr/mån så får du alla uppdateringar omedelbart. Så fort det kommer något nytt så finns det för nedladdning direkt till din dator. På så sätt så slipper du vänta på nästa utgåva och vet att du alltid har den senaste produkten.…

Läs mer

WordPress 4,7

Av pehja | dec 15, 2016 | Kommentarer inaktiverade för WordPress 4,7

WordPress 4.7 är släppt. Det fans en hel del nya funktioner och det är en fröjd att jobba med det. Vår nya server jobbar fint ihop med wordpress 4.7. Har du inte uppdaterat än så gör det eller ring så hjälper vi dig. Att hålla sin hemsida uppdaterad är a och o mot olovlig access.

Läs mer

Pehja Production startade sin verksamhet 2009. Vi gör allt inom reklam och marknadsföring. Det kan vara för webben eller i print. Vi vet att en bra hemsida stärker ditt varumärke lika väl som en dålig kan få din verksamhet att verka oseriös. Vi tycker det är roligt att jobba och garanterar att vi alltid gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd med din produkt.

© 2019 Pehja Production AB

Pehja Production AB  |  Skrikebo 1, 555 94 Jönköping  |  036 12 77 19  |  hello@pehjaproduction.se