WEBBDESIGN

Vi bygger webbsidor för företag och privatpersoner. Vi inte bara bygger utan vi skapar något extra för varje ny kund. Hos oss kan du också hyra ditt webbhotell. Ett webbhotell behöver du för att din webbsida ska synas på nätet.  Du kan göra det enkelt eller komplicerat med en egen C panel. Du bestämmer vilken nivå du vill lägga dig på. Men möjligheterna är många.

 

FOTOGRAFERING

Vi fotograferar det mesta. En bild säger mer än ord och för många ord blir tråkigt för besökaren att läsa. Har du inga bilder på din verksamhet så hjälper vi dig med det. Våra priser är humana. Beställ fotografier i samband med din webbsida så får du rabatt.

 

VIDEO

Vi producerar också film. I första hand för visning på webbsidor men även reklam på sociala medier.

 

DRÖNARE

Att filma med drönare har blivit allt mer populärt. Vi filmar med Dji Phanom 4 Pro för att inte göra avkall på kvaliteten. Även om det nu är tillåtet att filma så behövs ett giltigt certifikat från transportstyrelsen för att få filma kommersiellt. För att filma i Jönköping behövs också klartecken från Axamos flygtorn.

 

MUSIK

Även om Pehja Production AB är ett webbföretag så jobbar vi också med musik. Vi utbildar i musikprogamet Sibelius som du kan läsa mer om här. Vi samarbetar med musikern Peter Hjalmarsson.